diumenge, 9 de desembre del 2007

Utilitat dels enllaços. Creem el nostre periòdic web

Veig que no hi ha massa resposta a les activitats sobre el periodisme. Bé, ja en parlarem a classe; voreu com no és tan difícil. Ara us vull comentar un parell de coses:

1. Aquest blog té, per ara, tres enllaços permanents a la dreta.----> L'últim l'acabe de crear hui i és el "Vademècum", és a dir, eixa sèrie de preguntes que van resumint el contingut del curs i que heu de saber respondre en qualsevol moment. Per tant, a partir d'ara ja no publicaré com a entrada al blog les actualitzacions del Vademècum, sinó que l'enllaç us en donarà permanentment la versió actualitzada. Un altre enllaç és el "Diari de l'escola" de Vilaweb: és una pàgina interessantíssima que cada setmana porta reportatges diversos adequats per als estudiants. No cal que jo diga res: qui vulga pot visitar-la i comentar-me per escrit o oralment què ha aprés o que li ha interessant d'alguna de les entrades. L'altre enllaç el comente en el punt següent.

2. Efectivament, l'altre enllaç és el de "Google News" en castellà. Es tracta d'una web que actualitza notícies de diferents mitjans i les organitza, com sol ser habitual en els diaris, per seccions. A més, cadascú es pot crear la seua plana de diari personalitzada ordenant les seccions com preferisca. Mireu en la imatge com jo les he canviades i he afegit la secció de cultura. Activitat: un positiu per a qui m'enumere les diferents seccions que hi ha a la pàgina estàndard; dos positius per a qui em comente una notícia; tres positius per a qui es cree una plana personalitzada de notícies.

2 comentaris:

A la/es 10 de desembre del 2007, a les 13:23 , Anonymous Anònim ha dit...

nO hO entenc!!

 
A la/es 17 de gener del 2008, a les 18:54 , Blogger CarLiTos ha dit...

Adolf que quiere decir lo úlTimo que as publicado?

Por cierTo me he hecho un blog pero de luxa libre.

Que me ha ayudado el Kevin.Dice que le pongas un posiTivo.Y ami oTro por canTar la canción de Kevin.

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici